Tuulilasin korjaus Turku

Tuulilasin korjaus aikaa varaamatta - Aja suoraan meille

Tuulilasin korjaus ilmaiseksi

Tuulilasin korjaus tehdään ilmaiseksi, jos sinulla on lasivakuutus. Lasivakuutuksen käyttäminen (korjauksessa) ei vaikuta bonuskertymiisi, eikä vahinkoilmoitusta tarvitse tehdä. Aja suoraan meille!

Tyytyväisyystakuu

Kiveniskemän korjaus maksaa 59€ ilman lasivakuutusta. Korjaus kestää korkeintaan 30 minuuttia, jonka jälkeen voit taas jatkaa matkaasi turvallisesti.

Ota yhteyttä

Tuulilasin korjaus Turku ja Raisio

Tuulilasin korjaus alle tunnissa ja aikaa varaamatta

Pienet vauriot ja kiveniskeymät voidaan korjata lasista nopeasti ja edullisesti. Vaurio kannattaa korjata mahdollisimman pian sen syntymisestä, sillä lasi halkeaa nopeasti.

Mikäli tuulilasia ei tarvitse vaihtaa, lasi kunnostetaan hartsikorjauksella, jossa vaurio kohta täytetään läpinäkyvällä hartsilla ja kovetetaan UV-valolla. Lopputuloksesta saadaan huomaamaton ja kestävä.

Jos autossa on lasivakuutus, tuulilasin korjaus on ilmainen (ei bonus menetyksiä).

Jos lasissa on iso halkeama, lasi täytyy vaihtaa uuteen. Lue lisää

Tuulilasin korjaus Turussa

Tuulilasin korjaus tietoa

"Kiveniskeymä kannattaa korjata nopeasti"

Pienikin kiven aiheuttama iskemävaurio, tai särö voi ajan mittaan halkaista koko tuulilasin. Tuulilasin korjauksen tärkein tehtävä on estää tuulilasivaurion laajentuminen halkeamaksi ja palauttaa lasin rakenteellinen vahvuus sekä parantaa vaurioituneen alueen optinen laatu ja tietysti täyttää katsastuksen vaatimukset.

Miten tuulilasin korjaus tehdään?

Käytössämme on ammattikäyttöön valmistetut Wissiq sekä Esprit tuulilasien korjauslaitteistot.

Laitteiston avulla voimme korjata kaikki tuulilasivauriot alle 30 minuutissa.

Kivi osui tuulilasiin, mitä pitää tehdä?

Tuulilasikorjaus estää kiveniskemää aiheuttamasta suurempaa vauriota, autossa kannattaa säilyttää teippiä, jonka voi laittaa kiveniskemän päälle suojaamaan vaurio kohtaa. Teippi estää lian pääsemisen lasin sisäpinnoille.  Kiveniskemän korjaus hartsikorjaus menetelmällä onnistuu aina paremmin mitä puhtaampi on vaurio kohta! Teipin saat ilmaiseksi 123Tuulilasi ketjun Turun toimipaikasta.

Teippi ei estä lasia halkeamasta, mutta teipin liimaaminen mahdollisimman pian kiveniskemän päälle antaa paremmat mahdollisuudet saada kiveniskemä korjattua, mitä puhtaampana iskemäkohta pysyy, sitä paremmat mahdollisuudet ovat korjaamiseen.

Tuulilasivahingot ovat yleistyneet. Lasivahinkojen määrän kasvua selittävät monet asiat, mm. tieverkon kunto, hiekoituksessa käytettävä teräväreunainen kiviaines ja roiskeläppien poistuminen autoista. Paljaalla tiellä nastoja irtoaa ja nykyään yleistyneiden kitkarenkaiden pehmeä kumiseos ja lamellirakenne nostattaa herkemmin ilmaan tien pinnassa olevia kiviä ja irronneita nastoja.

Hajoaako tuulilasi helpommin kuin ennen? Uusien autojen lasit ovat ohuempia kuin ennen, koska auton valmistajat pyrkivät tekemään autoista kevyempiä. Autojen muotoilu on myös muuttunut, jonka takia tuulilasit ovat huomattavasti kaarevampia sekä suurempia. Mitä kaarevampi ja suurempi lasi on, sitä suurempi riski on lasin hajoamiseen pienestäkin kiveniskemästä.

Mitä voimme korjata?

Kuinka suuren vaurion voi korjata lasista?

Kiveniskeymän koko saa olla korkeintaan 3cm halkaisijaltaan. Jos vaurio on suurempi täytyy autoon laittaa uusi tuulilasi.

Voiko halkeaman korjata tuulilasista?

Jos tuulilasissa on halkeama joka on yli 3cm pitkä täytyy autoon vaihtaa uusi tuulilasi.

Paljonko maksaa tuulilasin korjaus?

Yhden kiveniskemän aiheuttaman vaurion korjaus maksaa 59€. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, vaurion korjaus on sinulle yleensä ilmainen. Sinun ei tarvitse olla yhteydessä vakuutusyhtiöön.

Halvin tuulilasikorjaus turussa?

Pyydä meiltä tarjous korjauksesta! Lupaamme tehdä kaikkemme että saat halvimman ja edullisimman hinnan.

Kuinka kauan tuulilasin korjaus kestää?

Tuulilasin korjaus kestää 30 minuttia. Korjaus tehdään asiakkaan odottaessa, joten sinun ei tarvitse varata aikaa, vaan voit ajaa suoraan meille.

Mitä hyötyä on korjauksesta?

Kiveniskeymän korjaus estää lasia halkeamasta kokonaan, jolloin uutta tuulilasia ei tarvitse vaihtaa. Korjattu kohta on usein huomaamaton.

Halkeaman poraus tuulilasista?

Halkeaman eteneminen voidaan pysäyttää poraamalla reikä halkeaman päähän. Reikä estää halkeaman etenemisen.

Naarmun hionta tuulilasista

Naarmuinen ja kulunut lasipinta voidaan hioa kirkkaammaksi.